Inspecteur Hoogstraten: Diamantbeurs (schade)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 6.67 (6 votes)
Boardgamegeek Rank: Not Ranked
EAN: 66600629
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Voor 14u besteld, vandaag verzonden
Prijs: 15,00€18,00€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 13.5 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 12
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2018
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Het alarm gaat af, één van de voorwerpen is gestolen! Wie is de dief? Wie is onschuldig? Probeer jouw rol goed te benutten!
 
In Inspecteur Hoogstraten: Diamantbeurs heeft de jaarlijkse diamantbeurs haar deuren geopend. Vanuit het hele land stromen de bezoekers toe om de kostbare tentoongestelde juwelen, sieraden en horloges te komen bekijken. Er worden veel bezoekers verwacht, dus is de politie ingeschakeld om een oogje in het zeil te houden. Want niet iedere bezoeker heeft goede bedoelingen … Vol trots ziet de museumdirecteur hoe de bezoekers zich vergapen aan de aanblik van de schatten uit het museum. Voor enkelen is de aanblik niet voldoende, daarom kijkt een beveiligingsbedrijf mee vanuit een kantoor. Je weet immers nooit wat mis kan gaan.
 
Halverwege de middag gaat het alarm af! Een dief heeft toegeslagen en is erin geslaagd een voorwerp te stelen. Het is zaak om deze diefstal zo snel mogelijk op te helderen, of misschien heb je andere belangen en wil je alles zo laten en stiekem verdwijnen met de buit? Iedere aanwezige op de beursvloer heeft andere prioriteiten: de dief wil zoveel mogelijk buit verzamelen, de politie gaat op zoek naar aanwijzingen, de verzekeringsagent wil redden wat er te redden valt en gewone bezoekers willen niets met deze diefstal te maken hebben. Welke rol speel jij? En hoe scoor jij daarmee punten?
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove