Alhambra (schade)

Spiel des Jahres
Uitgever: Queen Games
Boardgamegeek Score: 7.03 (33265 votes)
Boardgamegeek Rank: 556
EAN: 66600564
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: 1 à 2 werkdagen
Prijs: 23,00€31,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 20.7 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2003
Type Type Basisspel
Taal Taal Engels
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Kaarten trekken:Hand Management:Sets verzamelen:Tegels plaatsen
Auteur Auteur Dirk Henn
Categorie Categorie Steden bouwen
Bouw jouw eigen Alhambra en richt een zo lang mogelijke stadsmuur op. Kun jij nog even sparen om de perfecte tegel goedkoop op de kop te tikken of is hij dan al weer vergeven?
 
In dit eenvoudig te leren spel bouwen de spelers elk aan hun eigen Alhambra. Ze proberen daarbij de meeste gebouwtegels van een kleur te plaatsen en daarmee ook een zo lang mogelijke stadsmuur te realiseren.
 
De bouwers hebben echter verschillende nationaliteiten en willen alleen betaald worden in hun eigen valuta. Bovendien doen ze niet aan wisselgeld, dus je wilt eerst het juiste bedrag bij elkaar sparen om precies gepast te betalen. Je kunt echter ook niet te lang wachten, want dan koopt iemand ander misschien de tegel onder jouw neus weg en moet je opnieuw plannen hou jij jouw Alhambra gaat uitbreiden.
 
Er zijn drie momenten waarop jouw Alhambra geïnspecteerd wordt en je punten kunt verdienen. Je weet echter nooit precies wanneer dit gebeurt, dus dit houdt je op het puntje van de stoel!
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock