Sheriff of Nottingham (Second Edition) (NL) (schade)

Uitgever: CMON Limited
Boardgamegeek Score: 7.28 (2649 votes)
Boardgamegeek Rank: 1348
EAN: 66600520
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 37,00€41,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 33.3 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5:6
Leeftijd Leeftijd 14
Speelduur Speelduur 60
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2020
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Hand Management:Rollenspel:Sets verzamelen:Kaarten trekken
Auteur Auteur Sergio Halaban:Andre Zatz
Categorie Categorie Middeleeuwen:Negotiatie:Humor:Bluffen
In het Nederlandstalige bordspel Sheriff of Nottingham bieden de meest succesvolle handelaren in Nottingham de meest exclusieve goederen aan, maar de altijd waakzame Sheriff bewaakt de controlepost tegen dit soort smokkelwaar. Handelaren smokkelen en de Sheriff inspecteert, maar wie mag er passeren en wie wordt er gepakt?
 
Spelers zijn sluwe handelaren die door middel van bluffen en smeergeld de stad moeten zien binnen te komen. Elke ronde speelt een nieuwe speler de Sheriff die op zoek is naar smokkelwaar en boetes moet betalen voor het inspecteren van eerlijke handelaren, terwijl de handelaren die betrapt worden op smokkelen een boete moeten betalen. Gelooft de sheriff jou bij het aangeven van goederen of zal hij jouw buidel willen inspecteren? Of is het juist beter om smeergeld te betalen om te mogen passeren? Aan het einde van het spel wint de handelaar met de meeste rijkdom!
 
Deze 2e editie bevat regels voor zes spelers, Hulpsheriffs en de Zwarte Markt voor een spel met hoge risico's en beloningen!
 
 
U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove