Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Categorie:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Auteur

Gam'inBIZ

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • CuBirds (NL)
  De speler plaatst zijn kaarten aan een van de drie vogel rijen op tafel. Waneer een speler meerde vogels insluit krijgt hij deze vogelkaarten op hand. Heeft de speler het aantal kaarten van eenzeflde vogelsoort op hand om een kleine of grote zerm te vormen, mag hij deze uitspelen en 1 of 2 kaarten (afhankelijk van de zwerm) voor zich houden. De eerste speler die 7 verschillende vogels of 2 verschillende soorten met drie vogels heeft, wint het spel. https://www.youtube.com/watch?v=Mo2DfvEphMo ..
  14,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Orchard
  Orchard is een snel solitaire spel dat je in een minuut of 10 kunt spelen. Het doel van het spel is om fruit te oogsten (en daarmee punten te scoren) door kaarten zo te spelen, dat ze fruitbomen van dezelfde soort eronder overlappen. Hoe meer bomen je kunt overlappen, hoe meer fruit je uiteindelijk plukt.   Naast 18 boomgaardkaarten zijn er 15 gekleurde dobbelstenen om je toenemende oogst bij te houden en 2 markers die ‘rot’ fruit vertegenwoordigen. Hiermee kun je een kaart leggen die je anders niet zou mogen leggen – maar wel met verlies van punten. Denk dus goed na wanneer je ze wilt spelen.   Orchard was de winnaar van de 9-Card Nanogame Print and Play Design Contest 2018.   https://youtu.be/D865yFqGvE0   ..
  11,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Wild Cards
  In Wild Cards probeer je dieren voor je te winnen met prachtige habitats waarin ze kunnen leven. Overtroef je tegenstanders, verzamel dieren, zet de unieke krachten van hun leiders in en win het spel!   Wild Cards is geïllustreerd door dezelfde illustrator als CuBirds: Kristiaan de Nederlanden. Zijn unieke 3D illustraties maken van dit toch al leuke spel - net als bij CuBirds - een visueel spektakel. Kijk, daar langs de bosrand loopt een verwaande pauw met zijn veren te pronken! En zijn daar eekhoorntjes haasje over aan het spelen? Is dat een adelaar die zit te kijken hoe een steenbok behendig van rots naar rots springt? Daar vlucht een stokstaartje zijn hol in! Geschrokken van een leeuw, misschien?   In dit snelle bied- en verzamelspel is het doel een verz..
  13,00€
  VerlanglijstWishlist