U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock

Terugsturen

Retourneren

Als u zich bedacht heeft en het spel toch niet wenst te houden, kan u het terugsturen. U kan hiervoor contact opnemen binnen de 14 dagen na de levering. Het spel moet nog volledig intact zijn, dus zonder beschadiging en met een ongeopende folie.
Wij helpen u verder via mail om de terugzending te regelen. De retourkosten zijn voor uw rekening. Gelieve het spel zo goed mogelijk te verpakken. Gelieve de verpakking waarin u het spel hebt ontvangen te hergebruiken in de mate van het mogelijke.

 

Beschadigd, wat nu?

Wij versturen onze spellen in intacte staat en met de optimale verpakking. Toch kan er altijd iets fout gaan tijdens met de levering. Aarzel niet om in dat geval zo snel mogelijk contact op de nemen met ons. Gelieve het spel niet open te maken (folie errond niet openscheuren). Wij zorgen ervoor dat u een onbeschadigde versie van het spel zult ontvangen. Dit alles is op kosten van Spelonk.be.

U kan ons contacteren op het e-mailadres info[a]spelonk[punt]be.