U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock

Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen (in euro) vermeld op de site zijn inclusief BTW (21%), maar exclusief verzendkosten. De totale prijs wordt vermeld in uw bestelbevestiging. De prijs van de artikelen en de verzending staan apart vermeld. Wij streven er naar om zorgvuldig alle informatie op de website te controleren en te actualiseren. Prijzen kunnen op elk moment veranderen. Prijswijzigingen zijn niet van toepassing op verschuldigde bedragen voor bevestigde bestellingen, d.i. voor bestellingen waarvoor wij een bevestigingsmail hebben verzonden. Wij zijn niet verplicht bestellingen te leveren die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie op de website of in het geval van duidelijke foutieve prijszetting.
Indien er door een vergissing een foutieve prijs werd meegedeeld zullen wij deze onmiddellijk corrigeren en de koper op de hoogte stellen. Bij een prijswijziging heeft deze het recht om van de aankoop af te zien.


 

Onze kortingen

Als u voor 100€ of meer bestelt, zal er een korting van 10% worden verrekend rechtstreeks in uw winkelmandje. Dit geldt ook voor bestellingen tussen 50 en 100€. In dat geval zal er een korting van 5% worden berekend. U kan een simulatie van de prijzen terugvinden op de productpagina van ieder spel.


 

Online betaling

Voor de online betaling werken we samen met Multisafepay om de veiligheid van de online transactie te verzekeren. De kaartinformatie wordt verwerkt via een SSL (secured socket layer)-verbinding. Wij zijn evenwel niet aansprakelijk voor misbruik van deze gegevens door derden. Indien uw betaling geweigerd wordt door uw bank/financiële instelling, wordt de bestelling uitgesteld. Wij kunnen in geval van weigering in geen geval verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele vertragingen in de uitlevering/niet-levering. Alle kaarthouders zijn immers onderworpen aan een validatie en de goedkeuring van de verstrekker van de betaalkaart.


 

Foutieve voorraad en voorraadcontrole

Normaal zijn alle spellen bij ons voorradig op het moment dat u de bestelling plaatst. In het uitzonderlijke geval dat een spel niet kan geleverd worden, door een fout in onze voorraad of indien het spel beschadigd blijkt na een kwaliteitscontrole, zullen wij meteen contact met u opnemen. U kan er dan voor opteren om uw bestelling te laten leveren van zodra de spellen opnieuw voorradig zijn of uw bestelling te annuleren. Indien u de bestelling zou annuleren, wordt u binnen maximaal 5 werkdagen terugbetaald op een rekeningnummer van uw keuze, op voorwaarde dat de uitlevering van de bestelling nog niet werd aangevat.


 

Schade

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die u of een derde lijdt door gebruik van een door ons geleverd artikel. Wij kunnen evenmin aansprakelijk gesteld worden indien een artikel niet overeenstemt met uw verwachtingen nadat u het gebruikt heeft. In geen geval komen uw directe of indirecte kosten en schade automatisch voor enige vergoeding in aanmerking

Indien een artikel onvolledig is of beschadigd blijkt binnen de 14 werkdagen na levering, kunt u uw klacht duidelijk formuleren via e-mail op info[at]spelonk[punt]be. Wij zullen in de mate van het mogelijke samen met u op zoek gaan naar een gepaste oplossing. Desgewenst kan u het spel retourneren . Meer info hierover vindt u hier.

Als het gaat om ontbrekende onderdelen dan dient u zelf rechtstreeks contact op te nemen met de uitgever om de ontbrekende stukken te bekomen of te vervangen. Wij zijn niet aansprakelijk voor productiefouten. Alle spellen komen rechtstreeks van de uitgever of officiële verdeler.


 

Aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid beperkt zich tot het bedrag van de aankoop. Dit betekent dat wij nooit gehouden kunnen zijn om schadeclaims over eventuele goodwill, winstderving of welke andere gevolgschade ook te aanvaarden.


 

Grote volumes

Bij het afnemen van grote volumes (meer dan 3 exemplaren), zullen wij u contacteren om de bestelling te beoordelen. Op basis van het doel van de bestelling kunnen we beslissen om de verkoop te annuleren. Bij grote volumes (niet B2B), gelieve ons op voorhand te contacteren, dan bekijken we wat mogelijk is. B2B orders van meerdere exemplaren worden voorlopig niet aanvaard. Hiervoor verwijzen we je graag door naar de gekende distributeurs.
 
Bovenstaande is niet geldig op boardgame-accessoires zoals sleeves en dobbelstenen.

 

Toepasselijke wetgeving

De Belgische wetgeving is van toepassing.