Wild Cards

Uitgever: Gam'inBIZ
Boardgamegeek Score: 6.99 (42 votes)
Boardgamegeek Rank: 11419
EAN: 8720299047327
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Out Of Stock
Prijs: 13,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 12.35 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 11.7 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5
Leeftijd Leeftijd 10
Speelduur Speelduur 25
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2020
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Veilen/Bieden:Sets verzamelen:Variabele spelerskrachten
Auteur Auteur Ferdinand Schnitzler
Categorie Categorie Bluffen
In Wild Cards probeer je dieren voor je te winnen met prachtige habitats waarin ze kunnen leven. Overtroef je tegenstanders, verzamel dieren, zet de unieke krachten van hun leiders in en win het spel!
 
Wild Cards is geïllustreerd door dezelfde illustrator als CuBirds: Kristiaan de Nederlanden. Zijn unieke 3D illustraties maken van dit toch al leuke spel - net als bij CuBirds - een visueel spektakel.
Kijk, daar langs de bosrand loopt een verwaande pauw met zijn veren te pronken! En zijn daar eekhoorntjes haasje over aan het spelen? Is dat een adelaar die zit te kijken hoe een steenbok behendig van rots naar rots springt? Daar vlucht een stokstaartje zijn hol in! Geschrokken van een leeuw, misschien?
 
In dit snelle bied- en verzamelspel is het doel een verzameling met zo veel mogelijk wilde dieren op te bouwen. De leiders van die dieren geven je extra mogelijkheden, dus probeer die aan je te binden. Maar het kan snel gaan: leiders komen en gaan. Wees dus altijd op je hoede, houd je tegenstanders in de gaten en overspeel vooral je hand niet!
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock