Preorder - Unmatched: Hell's Kitchen (NL) (verwacht oktober 2022)

Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 8.35 (527 votes)
Boardgamegeek Rank: 2404
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Prijs: 48,00€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 45.6 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 43.2 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 2:3:4
Leeftijd Leeftijd 9
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Beperkt taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Area Movement:Hand Management:Variabele spelerskrachten
Auteur Auteur Rob Daviau:JR Honeycutt:Justin D. Jacobson
Categorie Categorie Fantasy:Vechten:Miniaturen:Mythologie
In Unmatched strijd je als legendarische held en ga je het duel met elkaar aan. De legendarische helden komen uit films, uit boeken of uit eeuwenoude legendes. Je kunt strijders uit verschillende Unmatched spellen met elkaar combineren. Elke held heeft een set actiekaarten met unieke vaardigheden die horen bij de vechtstijl van die held. Maar vergeet niet dat er aan het einde van het spel maar één winnaar kan zijn!
 
Deze unmatched speelt zich af in het Marvel Universum en bevat volgende helden:
 
Daredevil
Daredevil is blind geworden tijdens een ernstig ongeluk in zijn jeugd. Omdat hij blind is, zijn de overige zintuigen van Daredevil bovenmenselijk sterk geworden. Hij kan zijn gehoor gebruiken als sonar, is enorm atletisch en zijn reflexen zijn zo snel dat hij kogels kan ontwijken.
 
Elektra
Elektra is een huurmoordenaar, superschurk en de voormalige vriendin van Daredevil. Elektra is in haar jeugd ontvoerd waarbij haar vader om het leven kwam. Sindsdien heeft ze besloten zichzelf te verhuren als huurmoordenaar.
 
Bullseye
Bullseye is een huurmoordenaar die in staat is om elk voorwerp in een dodelijk wapen te veranderen. Zijn allergrootste vijand is Daredevil, die vanwege zijn snelle reflexen onverslaanbaar lijkt voor Bullseye.
 
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock