Vind je perfecte spel...

Filter prijs:
Categorie:
Eigenschappen
Aantal Spelers
Leeftijd
0
Speelduur
0
Jaar van eerste uitgave
Type
Taal
Taalafhankelijkheid
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme
Auteur
Categorie

Selecta

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Coco Razzi
  Het is marktdag in de jungle. De bewoners willen hun fruit verkopen op de markt. En de apenbende draagt een steentje bij door de zware manden naar de markt te brengen. Opgepast! De dieven zijn voor de lekkernijen op de loer en de andere jungle bewoners willen het lekker fruit ook grijpen. In samenwerking met de aap Pongo grijpen ze snel de prachtigste vruchten uit je mand. Wanneer dit gebeurt kun je met hulp van Pongo ook fruit uit andere manden grijpen. Let op dat je geen kokosnoot grijpt, want niemand in de jungle heeft trek daarin. De speler die de meeste fruit naar de markt brengt is de winnaar.   Inhoud: 1 Speelbord 12 Mandjes 1 Aap met magneet Palmconstructie 32 Artikelplaatjes 2 Palmtoppen 4 Markten 2 Gekleurde dobbel..
  11,00€ 37,00€
  VerlanglijstWishlist
 • Larry Lasso
  Billy Bandito en zijn bende zijn uit de gevangenis geglipt. Larry Lasso en zijn vrienden die in de buurt zijn helpen de politieagenten deze boeven weer te pakken om ze weer in de gevangenis te plaatsen. Als alle boeven weer gepakt zijn, krijgt de beste helper een flinke beloning. Wie is de beste helper en krijgt een fikse beloning? Dit spel is geschikt voor 2-4 spelers en heeft een afmeting van 33 x 33 cm.   Inhoud 6 bandieten 4 Lasso 2 gekleurde dobbelstenen 57 Western Dollars instructies   http://www.youtube.com/watch?v=gW2_46clW1s ..
  11,00€ 32,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Mago Magino
  Help Mago Magino zijn kristalstukken terug te krijgen van de slechte heks. Wees opgepast! De heks is op de loer en wil een betoverende spreuk op de kinderen zetten. Deze kinderen veranderen dan in kikkers. Elke speler krijgt twee spelstukken met zijn eigen kleur. Het spelbord beschikt aan de linkerkant het tovenaars huis en aan de rechterkant de schuilplaats van de slechte heks. Deze twee plekken worden door een weg naar het donkere woud en een weg naar het grasland verbonden. De weg naar het donkere woud is sneller en korter, maar zit vol gevaar. Het donkere woud bevat een draaischijf die de heks aantoont. Met de geworpen dobbelsteen kun je bepalen hoeveel keren je eigen spelfiguur verzet en/of de tovenaar verplaatsen. Heeft een spelfiguur de schuilplaats van de heks bereikt, dan mag j..
  11,00€ 32,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Pino Sortino
  Alles is door elkaar gehaald! De spullen moet onmiddellijk opgeruimd worden. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, want kabouter Pino helpt je graag. In een oogopslag hangt je trui in de klerenkast, de schoenen in de schoenenkast en de stempel keurig op het bureau. Kabouter Pino geeft zijn woord dat je het de volgende keer helemaal alleen kan. Vervolgens hoeven de hardwerkende kabouters het werk niet alleen te doen.   Inhoud: 1 Speelbord 18 Voorwerpen 1 Houten kabouter 6 Glazen steentjes 1 Dobbelsteen met ogen 1 Dobbelsteen met kleuren 1 Spelhandleiding   ..
  11,00€ 32,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Turi Tour
  De dieren van de boerderij willen allemaal op vakantie gaan! Hannes Bauer heeft de kaartjes van de dieren door elkaar gegooid, heeft zijn zonnebril op en kan de dieren nu niet meer onderscheiden. Herken de dieren van de boerderij en breng ze naar hun vakantiebestemming. Door de zonnebril kan je bijna niets zien en spelen je geheugen, en inzicht een belangrijke rol. Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 5 jaar.   Inhoud 60 PET-snippers 24 dierfiguren Een boer 6 startkaarten 54 opdrachtkaarten Een zonnebril Instructies   http://www.youtube.com/watch?v=yPvO636nbCA ..
  11,00€ 32,50€
  VerlanglijstWishlist
 • Viva Topo!
  De gierige muizen zijn op zoek naar grote stukken kaas, maar de hongerige poes ligt op de loer. Om de beurt gooien de spelers dobbelstenen om hun muis te bewegen. Gooien ze de poes, dan gaat de poes vooruit, misschien in de richting van jouw muis! Haalt de poes jouw muis in, dan heb je verloren. In het spel liggen er ook kleinere stukken kaas. Ga je voor die kleine stukken kaas of juist voor die grote? Bij de grote is de kans op een ontmoeting met de poes groter!   http://www.youtube.com/watch?v=Zzpd_oFXz5s ..
  25,50€
  VerlanglijstWishlist