Harry Potter: Paralitis

Uitgever: Repos Production
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
EAN: 5425016926390
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
In Stock
Levertijd: Wordt maandag verzonden
Prijs: 34,00€42,50€
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 30.6 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 4:5:6:7:8
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 30
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2022
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Geavanceerd zoeken
Auteur Auteur Ludovic Maublanc
Trek je tovenaarsgewaad aan en neem je toverstok! Het moment waarop je hebt gewacht is eindelijk aangebroken: Welkom op Zweinstein!
 
In Paralitis speel je als Zweinstein studenten die zachtjes spreuken naar elkaars voeten werpen om punten voor hun afdeling te verdienen. Het is het perfecte spel als je er ooit van hebt gedroomd om met een toverstok te zwaaien of ‘Bravo! 50 punten voor Zwadderich! Te horen.’
 
Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw, of Zwadderich, draag met trots de kleuren van jouw afdeling. Bereid in elk van de 8 ronden een spreuk voor en richt je toverstok op één van je tegenstanders.
Alle spelers spreken dan tegelijkertijd hun spreuk uit… of beschermen zichzelf! Als je verlamd bent, kan je afdeling punten verliezen.
Alleen de beste tovenaars en heksen zullen de beloningen van de huidige ronde delen en punten verdienen voor hun afdeling. De afdeling met de meeste punten aan het einde van het spel wint.
 
Paralitis is erg leuk voor zowel Harry Potter fans als nieuwkomers. Het spel is zeer eenvoudig te spelen en er zijn verschillende manieren om punten te scoren. In dit blufspel spelen de spelers tover-kaarten om zichzelf te beschermen of hun tegenstander uit te schakelen. De uitkomst van het spel is altijd spannend en onverwacht. Paralitis is een gezelschapsspel voor 4 tot 8 spelers van Ludovic Maublanc. 
 
Aanbevolen leeftijd: 8+ Speeltijd: 30 min
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock