Preorder - Disney Lorcana: Shimmering Skies - Boosterbox (verwacht 9 augustus)

Uitgever: Ravensburger
Boardgamegeek Score: Geen score beschikbaar
Boardgamegeek Rank: Geen ranking beschikbaar
Link naar Boardgamegeek: Klik hier
Beschikbaarheid:
Prijs: 135,00€
Voor dit product betaalt u: 121.5 €
Als Illumineerder hanteer je zes magische inkten om glinsteringen, of 'glimmers', van Disney-figuren op te roepen. Glimmers kunnen verschijnen als bekende vrienden of in fantastisch vernieuwde vormen. Rekruteer glimmers voor je team terwijl je door de wereld van Lorcana reist.
 
TIJD VOOR PLEZIER EN FEESTVREUGDE
Het feest is net begonnen en jij bent uitgenodigd! Je komt samen met Illumineers en glimmers bij de Great Illuminary voor spelletjes, eten, muziek, dansen en meer. Op de gastenlijst staan nieuwe gezichten zoals Wreck-It Ralph en zijn pixelachtige vrienden uit Litwak's Arcade, maar ook Anna, Elsa en Olaf, vers van hun meest recente avontuur in het Betoverde Bos. Het is een evenement dat het rijk zich altijd zal herinneren!
 
Boosterpacks kan je gebruiken om je deck te bouwen en aan te passen met vaardigheden en personages die verder gaan dan die in de starterdecks. Je kunt de kaarten natuurlijk ook verzamelen!
 
Een boosterbox bevat 24 booster packs, waarvan elk booster pakje uit 12 willekeurige kaarten bestaat.
 

 

U betaalt geen extra kosten Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Snelle en veilige betaling Geniet van mooie kortingen! U kan uw bestelling afhalen in Ninove