1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen: Vampiers

Dice Tower Awards
Uitgever: White Goblin Games
Boardgamegeek Score: 6.74 (1667 votes)
Boardgamegeek Rank: 1857
Beschikbaarheid:
In Stock
Prijs: 17,50€
Bij een bestelling van 50€ betaalt u: 16.63 €
Bij een bestelling van 100€ betaalt u: 15.75 €
Eigenschappen
Aantal Spelers Aantal Spelers 3:4:5:6:7:8:Meer
Leeftijd Leeftijd 8
Speelduur Speelduur 10
Jaar van eerste uitgave Jaar van eerste uitgave 2015
Type Type Basisspel
Taal Taal Nederlands
Taalafhankelijkheid Taalafhankelijkheid Niet taalafhankelijk
Geavanceerd zoeken
Spelmechanisme Spelmechanisme Rollenspel:Variabele spelerskrachten:Stemmen
Auteur Auteur Ted Alspach:Akihisa Okui
Categorie Categorie Horror:Bluffen:Deductie
Geen spelleider, geen eliminaties, geen weerwolven. Een spel van 10 minuten dat je steeds opnieuw wilt spelen. Vampiers kan gecombineerd worden met het basisspel 1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen en/of Dageraad.
 
 
1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen Vampiers kent geen spelleider, zijn er geen eliminaties en er zijn geen weerwolven. Het is een spel van 10 minuten dat je steeds opnieuw wilt spelen.
 
In 1 Nacht: Vampiers is de zon net ondergegaan en komen vampiers naar jouw kleine slaperige dorpje om dorpelingen in vampiers te veranderen. Gelukkig heeft het dorp verschillende inwoners met bijzondere vaardigheden die graag willen helpen bij het elimineren van dit gevaar met lange tanden!
 
1 Nacht: Vampiers is een snel spel voor 3-10 spelers vanaf 8 jaar waarin iedereen een rol speelt: de snode Vampier, de intense Cupido, de geniepige Moordenaar of één van de andere rollen met elk een eigen speciale vaardigheid. Na één enkele nacht zal het dorp stemmen over wie zij denken dat een vampier is… Want je hoeft slechts één vampier te vinden om te winnen!
 
De uitgave Vampiers is het derde spel in de 1 Nacht Weerwolven serie! Er zijn in deze editie 14 nieuwe rollen die heel veel interactie toevoegen aan het spel. De App heeft een update gekregen: nieuwe opties, nieuwe voice-over en meer!
 
U betaalt geen extra kosten Snelle en veilige betaling Verzending naar Nederland met PostNL Verzending in België met bPost Geniet van mooie kortingen! Snelle en veilige betaling U kan uw bestelling afhalen in Ninove Alle spellen onmiddellijk beschikbaar uit stock